După cum v-am spus, de anul acesta am devenit consumator al produselor IQOS. Din acest motiv, am fost la Constanța la inaugurarea celui de-al doilea IQOS Store din țară.

_P__8195b

  1. Cel de-al doilea IQOS Store din România a fost inaugurat miercuri, 26 iulie, de către Philip Morris Trading şi e un spațiu considerat „un hub pentru exploratorii urbani, cei care adoptă cele mai recente tehnologii și sunt receptivi la inovație, ritualuri și abordări noi.”
  2. IQOS Store Constanța continuă și dezvoltă conceptul implementat pentru prima oară la Cluj, unde a fost lansat primul concept de acest gen din România.
  3. Magazinul e situat în incinta City Park Mall din Constanța, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C.
  4. Cu o suprafață de aproximativ 60 mp, IQOS Store Constanța oferă nu doar o experiență comercială premium, ci va fi un hub pentru idei, trenduri și experiențe.
  5. Vizitatorii pot beneficia aici de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată, având acces la cele mai recente lansări, ediţii limitate și la o gamă largă de accesorii.
  6. „Suntem bucuroși că prin acest nou spațiu din Constanța suntem mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International, aceea de a le oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi un viitor fără fum”, a precizat, cu ocazia lansării, Branislav Bibic, CEO Philip Morris Trading.
  7. Conceptul IQOS Store va fi implementat și în alte orașe din țară.
  8. Dispozitivul electronic IQOS, un produs inovator destiant fumătorilor adulți, a fost lansat în Japonia în 2015, iar pe piața din România – la finalul aceluiași an.
  9. Fabrica din Otopeni se va transforma într-una ce va produce HEETS, rezervele din tutun utilizate împreună cu IQOS.
  10. Dispozitivul IQOS propune un mod nou de a utiliza tutunul prin încălzire – fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros.
Alături de Răzvan Exarhu, amfitrionul evenimentului
Alături de Răzvan Exarhu, amfitrionul evenimentului

Dincolo de aceste detalii oficiale, lansarea store-ului mi-a prilejuit o escapadă estivală pe care am savurat-o deplin: de la drumul extrem de rapid între Bucureşti şi Constanța (şi retur!) până la revederea cu Răzvan Exarhu, amfitrionul evenimentului, care s-a întrecut în poante şi în mini-preparate delicioase (cum ar zice Răzvan, mâncare este, dar trebuie făcută). V-aş mai povesti că după lansare am fost şi la plaja IQOS Shut Up Beach din Mamaia. Doar că aceasta trebuie vizitată, nu povestită!

_P__8080

Acest articol a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulţi pe care îl utilizez de câteva luni.

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + five =