Am selectat câteva mostre de excelență în jurnalism, pentru a demonstra că și în epoca „Fake News” se poate face performanță curată.

TIME: cum e făcut cel mai popular serial din lume

openergot_desktopopener_reve

Prestigiosul hebdomadar american dedică așteptatului sezon nou al serialului „Urzeala tronurilor” un dosar exhaustiv: interviuri cu Emilia Clarke și Kit Harington, making of-ul unei ședințe foto de excepție, imagini exclusive, episoade esențiale, teorii despre sezonul 7.

NEW YORK TIMES: minciunile lui Trump

Cel mai influent ziar din lume a strâns și a dat în fapt toate minciunile spuse de Donanld Trump de când a devenit președintele Statelor Unite ale Americii.

VANITY FAIR: povestea de dragoste a Serenei Williams

serena-williams-08-17-ss01

Publicația glossy dedică un coverstory ca la carte neștiutei povești de dragoste a celei mai cunoscute jucătoare de tenis din lume. Fotografiile au fost realizate de cea mai apreciată fotografă din lume, Annie Leibovitz.

WASHINGTON POST: cum sunt reflectate în media studiile științifice

Probabil că v-ați săturat de inflația de studii care par să ateste științific cunoștințe pe care le are orice școlar – ziarul american trece în revistă exagerările sau distorsiunile suferite de studiile științifice când sunt publicate.

BUSINESS INSIDER: în interiorul cele mai scumpe școli din lume

Celebra publicație a pătruns în Institut Le Rosey, aflat la jumătatea distanței dintre Geneva și Lausanne, și a aflat cum e să urmezi cursurile liceului unde au învățat regii din Belgia și Egiptul, șahul Iranului sau prințul de Monaco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =