Mama nu și-a dorit să ies fotbalist. Cred că la un moment dat, i-ar fi plăcut să mă fac pianist (o vecină îi spunea că am forma urechilor predestinată, deși, sincer m-ar fi recomandat mai mult urechea muzicală, eventual, lungimea degetelor de la mâini!).

În schimb, dacă aș fi dat cu piciorul în minge vreodată, la modul profesionist, probabil că nu i-ar fi displăcut. Iar dacă aș fi fost Messi, căruia două ziare de pe continente i-au făcut de două ori aceeași urare („Trăiasca mama care te-a făcut!”, în cotidianul catalan „Sport” și, respectiv, în cel argentinian „Ole”), sigur ar fi fost încântată!

images

Am început cu mama fiindcă azi, ca toate mamele, e celebrată. De fapt, voiam să vă povestesc mai ales despre mamele de fotbaliști, care au un videoclip foarte simpatic, postat azi pe site-ul Eu sunt 12 În film apar Mariana Keșeru, Dorina Prepeliță, Mariana Lung, Maricica Dumitriu (soacra lui Dragoș Grigore), Emilia Stroe (mama lui Denis Alibec), Victoria Raț, Cornelia Hoban. O reverență mamelor de fotbaliști, de care pomenesc cu duioșie și cu mândrie.

Dați un share clipului, pentru a-l putea vedea toate mamele, cele de pe Facebook sau offline, din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − six =