Pentru că îmi place să apar altfel în fiecare zi, cea mai simplă modalitate de a face asta este să apelez la accesorii.

Cum ar fi, de pildă, ceasul de la mână. Nu-i schimb cureaua în fiecare zi – deși aș putea s-o fac – pentru că nu are nevoie, fiind un smartwatch (e din State, un cadou care m-a luat prin surprindere atât de tare încât nici n-am apucat să îl postez pe Instagram, preferând să-i descopăr setările!). Practic, personalizez în fiecare zi ecranul ceasului meu în funcție de dispoziție, chef, toană! Dacă am o ședință lungă, aleg un ecran sobru, genul de ceas mecanic de tip clasic, cu secundar, ca să pot vedea cum se scurge timpul. Dacă însă ies în oraș cu prietenii, setez un ecran pe care să pot vedea și temperatura de afară, și numărul de pași pe care l-am făcut zilnic (am normă de 12.000!). E fun, ca să nu mai zic de notificările pe care le primesc de pe mailuri și din rețelele de socializare.

Ideea e că printr-un simplu accesoriu pot fi altul în fiecare zi. Dar nu doar noul meu gadget mă ajută să fiu altfel, în funcție de stare, și îmi creează o bună dispoziție.

Deoarece tocmai au fost lansate, aș vrea să vă prezint azi husele colorate pentru dispozitivul IQOS – știți deja că îl folosesc de anul acesta.

Practic, noile huse mă ajută să mă schimb în fiecare zi și să apar altfel, în funcție de starea de spirit pe care o am – my IQOS changes with me!

Sigur că vineri, de pildă, cea mai așteptată zi a săptămânii, am să port culoarea mea favorită! În acest mod, dispozitivul meu IQOS (am ales unul albastru închis) poate apărea altfel în fiecare zi grație acestei game de huse colorate, din piele naturală. Ceea ce poți face și tu dacă ești în tendințe și folosești IQOS: achiziționează direct de pe iqos.ro husa preferată și bucură-te de un design friendly care permite încărcarea dispozitivului.

Acest articol a fost inspirit de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulţi pe care îl utilizez de câteva luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − one =