IMG_0003

BERBEC. Calificarea echipei naționale de fotbal la Campionatul Mondial depinde numai de decizia ta de a elibera conținutul PET-urilor de bere de pe balcon. Da, și a celor de 2,5 litri.

TAUR. Vei nutri sentimente mai bune față de primarul Sorin Oprescu după ce vei întâlni interlocutori fascinanți la coadă la Centrul Antirabic al Institutului Matei Balș. Maidanezii vor refuza să ia însă în considerare amănuntul că mai ai de făcut trei injecții.

GEMENI. Deși s-au întors patru scaune în același timp spre tine, n-ai niciun motiv de bucurie: nu ești la „Vocea României“, iar scandalagiilor din bomba de cartier nu le place tonul tău.

RAC. Astrele îți surâd azi, dar numai un sfert de oră, până când află vecinii tăi motivul pentru care ți-ai pus gluga aceea și de ce te țin de brațe doi domni în uniforme.

LEU. Dezamăgirea legată de eșecul relației sentimentale cu hipsterul cunoscut la manifestațiile anti-Roșia Montană te va face să plângi amar. De ce refuzi să accepți că nu putea pleca de la părinți ori să-și găsească serviciu la nici 37 de ani?

FECIOARĂ. Popularitatea ta atinge cea mai scăzută cotă în cartier, după ce îți scoți pe geam boxele care reproduc sunetul alarmei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în caz de cutremure.

BALANȚĂ. Desfacerea contractului de muncă și evacuarea cu forța din incintă ți se par niște măsuri ridicol de exagerate în momentul în care se află cine era trolul de Internet care posta comentarii acide la adresa șefilor.

SCORPION. Părinții tăi te vor muștrului aspru când te vei întoarce în weekend cu buzele Biancăi Drăgușanu, deși ei îți dăduseră bani pentru taxa anuală de la facultatea aflată al optulea an consecutiv în pragul acreditării.

SĂGETĂTOR. Să-ți blocheze Facebook contul și să te refuze și Cancan pare un pic cam mult într-o zi în care ai încercat să plasezi fotografiile din telefonul fostei tale prietene.

CAPRICORN. Astrele îți surâd azi, în prima și ultima ta zi de muncă în care nu trebuie să scrii un titlu laudativ la adresa premierului, pe burtiera postului de televiziune la care lucrezi.

VĂRSĂTOR. Duhovnicul tău se încăpățânează să nu considere fapte bune cărțile de identitate pe care i le trimiți la fiecare documentare izbutită în autobuz, la finele căreia te mulțumești doar cu banii și cu iconițele din portofele.

PEȘTI. După ce l-ai dus și pe cel de-al patrulea provincial la adresă cu tariful de 3,5 lei pe kilometru, meditezi la faptul că taximetria e brățară de aur și la câte lucruri ai avut de învățat studiind costurile unui kilometru de autostradă în România.

Ilustrații de Ștefan Boroș-Tety

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 4 =