Lume multă și bună s-a strâns aseară la Clubul Țăranului, pentru a participa la pitoreasca lansare de carte „Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor”, continuare a  gustatului volum „Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut”.

Fotografie chiar de Florin Iaru (scrie și pe poză, în dreapta, jos)
Fotografie chiar de Florin Iaru (scrie și pe poză, în dreapta, jos)

Am închinat un pahar de vin fiert – din partea casei, precizare de jurnalist Old School – în cinstea lor, le-am urat baftă după ce am stat la coadă la autografe (pentru mine și „pentru Carmen, normaaaal”!), m-am bucurat să revăd vechi amici (pe soții Adrian și Elena Corina Georgescu, poate știți, au avut și ei o savuroasă rubrică „back-to-back” în presă, pe neobosita Teodora Ivan de la Editura Trei), m-am hăhăit la momentele de lectură ale autorilor.

Pe scurt, vă recomand să citiți „Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor”. Cartea marțianului Mihai Radu și a coafatei Simona Tache vă va face să vă prăpădiți de râs, cu excepția momentelor de panică în care vă veți întreba de unde vă cunosc atât de bine cei doi „cațavenci”. Am și nenumărate alte motive să vă îndemn la lectură, începând cu faptul că e weekend, continuând cu detaliul că Simona și Mihai sunt acel gen de oameni care au haz și-n scris, și-n viața reală, și încheind cu o glumă veche, dar mie-mi place (îi e atribuită lui Dorin Cocoș): dacă nici noi, oamenii de valoare ai acestei țări, nu ne sprijinim între noi…

1 COMENTARIU

  1. Sper sa am timp sa caut cartea sau macar sa pot sa dau de ea in drumul meu, pe la vreun chiosc sau librarie, ceva. Articolul m-a facut curioasa de continutul ei. Am intrat si pe pagina Simonei si am vazut o descriere destul de placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + six =