12 coperți de reviste apărute în prima jumătate a anului 2018, care arată că forța tiparului nu s-a depreciat

Newsweek


Subiect inedit și exclusiv – un fapt divers devenit fenomen – o ilustrație deosebit de expresivă, așa arată un număr de colecție al unei publicații care pune preț pe copertă.

The Atlantic


Numărul pe iulie-august al uneia dintre publicațiile ce respectă jurnalismul de calitate cu acribie. Subiect delicat, controversat și foarte actual, titlu puternic, imagine care ia ochii.

Paper


Revista care rupe Internetul, după cum se autorecomandă, ne-o înfățișează pe Christina Aguilera nemachiată, ocazie cu care cititorii obișnuiți cu make-up-ul încărcat al artistei pot descoperi că are pistrui.

L’Obs


Publicația franceză cu unele dintre cele mai elaborate coperți are, de această dată, și o exclusivitate mondială ca subiect. Montajul creativ e pe măsura performanței de a o face să se destăinuie pe scriitoarea în vogă.

The New York Times Magazine


Suplimentul celui mai influent ziar din lume a realizat nu una, ci 24 de coperți dedicate iubirii newyorkezilor. Genul de imagine care îi scutește pe jurnaliști să mai scrie o mie de cuvinte cu care să o compare!

New Yorker


Revista cu poate cele mai valoroase ilustrații din presă evidențiază un subiect revoltător – politica dusă de administrația Trump de separare a copiilor imigranților ilegali de familiile lor.

GQ


Un cuplu monden cu o atitudine provocatoare a transformat această copertă în poate cea mai pastișată realizare media de anul acesta – ați văzut, probabil, meme-ul cu Vladimir Putin pe post de Travis Scott și Donald Trump în locul lui Kylie Jenner.

Vanity Fair


O copertă (de fapt, jumătate din ea) doldora de staruri, așa cum numai Annie Leibowitz știe să facă pentru VF. Doar că a fost cea mai comentată copertă ever, fiindcă, aparent, Reese Witherspoon ar avea trei picioare în acest cadru!

Rolling Stone


Ascensiune, celebritate, atitudine, cuplu, inedit, sarcină, tatuaje, hip-hop – cam astea sunt elementele puse cap la cap pe o copertă ușor de reținut, dar greu de făcut.

Paris Match


O compoziție pentru istorie a celebrei publicații, cu un titlu extrem de simplu, dar foarte potrivit pentru poate cel mai urmărit eveniment sportiv al anului 2018, Mondialul de fotbal.

Vogue


Ediția britanică a faimoasei publicații de stil trece de frontierele care au încorsetat moda și ne prezintă noile modele, ce demostrează că, în 2018, rasa ori silueta nu mai contează în fashion.

Time


Săptămânalul american realizează coperta anului, care chiar nu are nevoie de fotoexplicație. Simplu, șocant, de neuitat.

Mă găsiți și pe Facebook horiaghibutiu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 1 =