Una dintre cele mai cool petreceri ale începutului de vară, Unica Rooftop Party, s-a ținut pe acoperișul București Mall.

Unica Rooftop PArtyConceptul de petrecere pe acoperiș e din ce în ce mai popular în oraș, mai ales de când a venit vara și poți să prinzi un apus bun de răspândit în rețelele de socializare.

Alături de Raluca Hagiu, redactor-șef la Unica și un amfitrion plin de farmec
Alături de Raluca Hagiu, redactor-șef la Unica și un amfitrion plin de farmec

Din acest motiv, dar și din multe altele, n-aș fi ratat ocazia de a fi prezent la prima ediție a evenimentului Unica Rooftop Party.

IQOS - petrecerea Unica Rooftop PartyAstfel încât la sfârșitul săptămânii trecute – joi e noua vineri, nu-i așa? – m-am suit pe acoperișul București Mall pentru o seară specială, în care m-am revăzut cu prietenii, de la Claudiu Șerban și Dragoș Vărșăndan până la Răzvan Exarhu (foto).

Razvan Exarhu la Unica Rooftop PartyN-au lipsit personalități din varii domenii, cum ar fi showbiz-ul (Dana Rogoz, Adela Popescu), sportul (Mihai Leu) etc.

Am slalomat printre standurile cu înghețată, cidru sau whisky, am umplut galeria foto a telefonului cu sefie-uri nostime, de arătat doar în privat, una peste alta, am petrecut, deasupra orașului, o seară relaxantă și memorabilă deopotrivă.

IQOS la Unica Rooftop Party

  • Fotografii: The Bucharest’s și Cristian Duminecioiu
  • acest articol este prezentat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți pe care îl utilizez de câteva luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =