Una dintre cele mai cool petreceri ale începutului de vară, Unica Rooftop Party, s-a ținut pe acoperișul București Mall.

Unica Rooftop PArtyConceptul de petrecere pe acoperiș e din ce în ce mai popular în oraș, mai ales de când a venit vara și poți să prinzi un apus bun de răspândit în rețelele de socializare.

Alături de Raluca Hagiu, redactor-șef la Unica și un amfitrion plin de farmec
Alături de Raluca Hagiu, redactor-șef la Unica și un amfitrion plin de farmec

Din acest motiv, dar și din multe altele, n-aș fi ratat ocazia de a fi prezent la prima ediție a evenimentului Unica Rooftop Party.

IQOS - petrecerea Unica Rooftop PartyAstfel încât la sfârșitul săptămânii trecute – joi e noua vineri, nu-i așa? – m-am suit pe acoperișul București Mall pentru o seară specială, în care m-am revăzut cu prietenii, de la Claudiu Șerban și Dragoș Vărșăndan până la Răzvan Exarhu (foto).

Razvan Exarhu la Unica Rooftop PartyN-au lipsit personalități din varii domenii, cum ar fi showbiz-ul (Dana Rogoz, Adela Popescu), sportul (Mihai Leu) etc.

Am slalomat printre standurile cu înghețată, cidru sau whisky, am umplut galeria foto a telefonului cu sefie-uri nostime, de arătat doar în privat, una peste alta, am petrecut, deasupra orașului, o seară relaxantă și memorabilă deopotrivă.

IQOS la Unica Rooftop Party

  • Fotografii: The Bucharest’s și Cristian Duminecioiu
  • acest articol este prezentat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți pe care îl utilizez de câteva luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 11 =