Am avut un proiect important de lansat și mi-am luat o zi liberă pentru a lucra liniștit într-un spațiu creativ, la Qreator.

Ca orice proiect provocator, cel profesional, pe care l-am lansat de curând, mi-a dat destulă bătaie de cap, așa că, pentru a-l pregăti ca lumea, mi-am luat o zi liberă și am lucrat, netulburat, într-un spațiu creativ – la Qreator.


Am ajuns dis-de-dimineață, exact așa cum fac și la birou, doar că la Qreator urma să fiu ferit de interacțiunile cu colegii, care sunt destul de cronofage, și am putut beneficia de ambientul primitor al unui spațiu creativ și novator.


Nu știu alții cum sunt, dar eu nu citesc presa la birou numai din plăcere, ci și din interes profesional. Așa că m-am oprit într-o încăpere de la parterul clădirii Qreator, pentru a savura în tihnă una dintre publicațiile mele favorite.


Să nu uităm însă de ce am venit la Qreator: ca să îmi fac ordine între idei și să le aleg pe cele mai creative! Camera de Muzică – întâmplător, acesta e domeniul în care lucrez – mi s-a părut extrem de potrivită pentru scopul meu.


Am făcut mai multe pauze, dintre care pe una am folosit-o ca să mă amuz (re)citind bestseller-ul lansat anul acesta de Răzvan Exarhu.
Finalul zilei de lucru m-a găsit la etaj, pufăind.


N-am să pretind că m-a lovit subit inspirația doar pentru că am petrecut câteva ore în cel mai nou și mai cool hub din oraș. Zic doar că uneori, dacă desigur îți permiți astfel de mici evadări, vei constata că devii mai creativ dacă beneficiezi de liniște, într-o ambianță care să ți se potrivească. Amplasamentul ideal al clădirii, designul rafinat și modul în care a fost împărțit spațiul de la Qreator by IQOS, chiar făcând abstracție de facilitățile tehnologice, îți vor asigura un mediu propice studiului. În rest, știți vorba aia, răbdare, că ideile vin!

Foto: Cristian Niculae

  • Un proiect inspirat de Qreator by IQOS.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − 7 =