L-am cunoscut și e așa cum bănuiam: un om decent și căruia îi pasă de ceilalți.

Ar putea foarte bine să-și vadă de matematica lui, știință în care excelează și în numele căreia și-a sacrificat tinerețea. I-ar fi la îndemână să se delecteze cu marea teoremă a lui Fermat, dar preferă să lupte pentru binele acestui oraș.

În opinia mea, Nicușor Dan e soluția cea dreaptă pentru Capitală. De data asta, nu voi vota răul cel mai mic (așa cum am făcut cu Klaus Iohannis), ci binele cel mai mare.

Dan e competent și a făcut lucruri concrete pentru orașul ăsta de un deceniu încoace– asta, în caz că ați uitat că ne trebuie un om care să aibă habar de administrație și de urbanism. Nu pricep în ruptul capului de ce nu l-ați vota în detrimentul uneia care ne-a mințit în față, la prezidențiale, că nu erau cozi la secțiile de votare din străinătate.

Nu m-am sfiit niciodată să-mi fac publice opțiunile politice. Sunt ale mele, dar nu vreau să le bag pe gât nimănui. Mi le asum și gata. Scriu despre Nicușor Dan deoarece cred nu numai că e varianta rezonabilă, ci și singura posibilă dacă vrem să se schimbe ceva în București.

Drept urmare, votez cu Nicușor Dan la Primăria Capitalei.-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − eleven =