Nici că se putea ca Derby de România (meciul Dinamo-Steaua de va juca duminică, de la 20.30, în direct pe TVR1) să fie prefațat mai bine decât de un fost fotbalist, care a jucat la ambele echipe: Ionel Dănciulescu.

La asta mă gândeam aseară, când m-am revăzut cu „Danciu”, cu ocazia lansării meniului de toamnă/ iarnă din cadrul  Octopus Contemporary Mediterranean Restaurant, rafinatul local de pe strada Ion Luca Caragiale.

Fine Dining la Octopus. Fotografii de Octavian Cocoloș
Fine Dining la Octopus. Fotografii de Octavian Cocoloș

Firește că n-am discutat doar despre fotbal, ci și despre mâncare, întrucât Ionel e un „connaisseur”  (l-am vizitat în interes profesional acum două veri, la pub-ul său), astfel încât am comentat în voie conceptul de gastronomie fină. Iar meciul cu produsele oceanice și fructele de mare proaspete de la Octopus, preparate de Chef Nico Lontras și de Chef Johnny Șușală nu se putea încheia decât cu prelungiri, necesitând și o rejucare, pentru a gusta și alte „faze” din selectul meniu.

NOTĂ: La Octopus am fost și astă-vară, pentru o recenzie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 9 =