Iberica Eva Martz (în vârstă de 35 de ani), personalitate unică a coregrafiei mondiale, revine toamna aceasta la București, cu ocazia celei de-a treia ediții a competiției ALT Concurs Național de Coregrafie, desfășurată în perioada 17-21 octombrie.

Eveniment

În ultima zi a acestui eveniment, la Biblioteca Națională a României, de la ora 17.30, spectatorii vor putea urmări „What is left”,  un „performance” gândit de Eva, la care își vor da concursul dansatorii Sara Colomino Gimenez, Lara Maria Padilla Lope și Eduardo José Alvés da Silva.

Am întâlnit-o anul trecut pe acrobata care a schimbat artele scenice și mi-a produs o puternică impresie. Faptul că Eva Martz revine la București la această nouă ediție ALT Concurs Național de Coregrafie e un privilegiu, deopotrivă, pentru spectatori și pentru tinerii coregrafi și dansatori români care pot admira o creație a uneia dintre cele mai reputate școli de dans de pe mapamond.

Partenerii evenimentului: Martz Contemporary Dance Company, L1 Association, X si 0 Dance Project, Aqua Carpatica, Baneasa/Grand Cinema & More, Dance Planet, Centrul Național al Dansului, Biblioteca Națională a României, Ambasada Spaniei la București, Institutul Balassi. Parteneri media principali: TVR2, Radio Romania Cultural, Radio Tananana, bazavan.ro, horiaghibutiu.ro. Proiectul este comunicat de Dans Cult Communication și Red Ballerina, membru CID-UNESCO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four − 3 =