Din 7 octombrie, în fiecare luni, de la ora 21.00, urmărește peripețiile unui star despre care ai putut afla cam tot ce doreai să știi de pe acest blog! Preiau din comunicatul Discovery Channel:

Bear Grylls, expertul în tehnici de supraviețuire celebru în întreaga lume, revine pe Discovery Channel, ducând aventura și tehnicile de supraviețuire la un nivel cu totul nou. Programul Bear Grylls: Evadare din infern dezvăluie poveștile inimaginabile ale unor oameni obișnuiți, surprinși în situații cumplite, descrise prin imagini de arhivă incredibile și interviuri directe cu acești supraviețuitori. Bear înfruntă el însuși aceleași pericole și scenarii, luptând cu condițiile ostile ca să demonstreze de ce au avut nevoie acei oameni pentru a se întoarce cu bine în lumea civilizată.

 

În premieră pe Discovery Channel, luni, 7 octombrie, de la ora 21.00, fiecare episod din Bear Grylls: Evadare din infern prezintă trei întâmplări din zone diferite ale planetei – de la crevasele Alpilor europeni, până în necruțătorul deșert din nordul Africii. Bear înfruntă fenomene meteorologice și condiții extreme, refăcând traseele disperate ale unora dintre cei mai curajoși supraviețuitori din lume. Prin experiențele acestor oameni care își relatează personal poveștile de rezistență și curaj, Bear le va demonstra telespectatorilor cum se poate supraviețui în situații limită, în câteva dintre cele mai ostile medii de pe planetă.

EXCLUSIV DESPRE GRYLLS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =