Am văzut genericul, am intrat pe pagina lor de YouTube, mi-a plăcut ce-am văzut, așa că vă anunț cu plăcere: în seara asta, de la ora 20.00, debutează, pe canalul lor, primul web reality series românesc, „Fără granițe”.

Responsabili? Producătorul Emilia Vlad (Cloud9film), regizorul Alex Fotea și actorii Bogdan Albulescu și Radu Micu, pe care îi felicit pentru curaj, talent și umor! Ca să vă faceți o idee, citez din comunicatul pe care l-am primit: „Doi actori români au rămas fără bani, cazare şi masă în Praga şi trebuie să facă orice pentru a se întorce acasă. Doi tineri încearcă să reziste cât mai mult fără somn. Au făcut teatru şi film, iar acum se mută pe net pentru un serial reality pe care îl filmează singuri cu GoPro-ul. Oricare dintre aceste fraze ar putea fi un titlu potrivit pentru cel mai neobişnuit serial care se lansează pe net, pe 20 februarie, de la ora 20.00. Cu doi protagonişti, web reality-ul „Fără granițe” spune cu mult umor povestea limitelor autoimpuse de cei doi şi peripeţiile acestora în încercarea de a rezista provocărilor.”

Bogdan Albulescu a detaliat pentru COOLtura Mall: „Spre deosebire de alte proiecte media la care am lucrat, „Fără granițe” e proiectul nostru de suflet și a avut nevoie de mult timp să se dezvolte. Ani. Când am început, nici macar nu știam că facem un web series. În cercul nostru de prieteni exista deja o glumă: Nu mă enerva, eu am fost în Făgăraș fără nimic şi sper ca ea să devină virală.” Bogdan adaugă: „Râdem tot timpul. Nu am putea să mergem mai departe fără asta. Râdem de ce ni se întâmplă, râdem de ceilalți, dar cel mai tare râdem de noi. De altfel, eu cred foarte tare că cele mai mari drame pe care oamenii le trăiesc, în general, se datorează faptului că se iau prea în serios. Așa că am râs foarte tare când nu aveam unde să dormim în Praga, am râs când ne uitam la vitrine pline cu mâncare fără un ban în buzunar în Viena sau când deliram de nesomn în garsoniera mea din București”, povestește Bogdan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − three =