Trăiască 2015, anul presei nouăzeciste! Jurnalul unui ziarist fără jurnal consemnează că „Tricolorul” n-a risipit nimic din moștenirea „României Mare”, „Azi” se ploconește ca și ieri, iar WowBiz e un fel de „Infractoarea mov”.

În atenția Cinema City, Transcar, Flanco și Komodos

Sus-numitele au spații publicitare pe pagina pe care se găsește articolul „Hai să (ne) râdem de prețioasa ridicolă Dosia!”, semnat cu pseudonimul Tanti Zoe (sub care se ascunde, curajos, Corneliu Vadim Tudor). Cităm din articol, nu înainte de a ne întreba dacă reprezentanții firmelor cu pricina știu (și sunt împăcați cu asta) că și-au asociat imaginea cu „Ziarul Tricolorul”. Așadar, un fragment concludent: „O dată pe săptămînă, Dosia îşi freacă şoriciul de troaca plină de tărîţe a ziarului funerar „România liberă”. N-o citeşte nimeni. Dar purcica e harnică, botul ei rîmă şi grohăie de zor, pentru a convinge nişte instituţii europene şi americane să o furajeze cu bani – deh, ea are proiecte, ea implementează, ea se balegă democraţie! Ultimul produs al celor 3 guşi care îşi tremură piftia sub bărbia Alinei Mugiu-Pippidi poartă titlul „Cum arată o ţară de succes. Şi de ce noi nu sîntem una”.

http://www.ziartricolorul.ro/hai-sa-ne-ridem-de-pretioasa-ridicola-dosia/

„Azi” e ca ieri

Cotidianul „Azi” (opt pagini la un leu), „un ziar clar într-o lume confuză”, rispește orice confuzie în privința orientării sale, moștenită din vremurile de jalnică amintire ale fesenismului. În doar câteva fraze, „Dr. Octavian Știreanu”, așa cum se semnează, se gudură deosebit de clar pe lângă Victor Ponta, Adrian Năstase și Călin Popescu-Tăriceanu. („O sinteză exemplară a modului în care Ponta a făcut politica PSD realizează pe blog Adrian Năstase. (Între paranteze fie spus, Năstase ajunge post factum la nişte concluzii pe care alţii i le-au spus mai demult despre pupila sa favorită). Desigur, Ponta nu mai poate schimba trecutul, dar poate salva viitorul. Pentru asta are două şanse: una statului de drept, apărării libertăţilor omului şi drepturilor cetăţeneşti. Din fericire, are în Călin Popescu Tăriceanu – nu în interesul naţional de 4 stele – cel mai sincer şi devotat aliat în această gravă problemă a societăţii româneşti”.  Ziarul se bucură și de colaborarea de prestigiu a lui Octavian Andronic, care scrie însă atât de mult încât articolul său din ediția tipărită se continuă pe site. Inedit! http://www.eazi.ro/

„Infractoarea MovBiz”

WOWBIZ, unul dintre cele mai vulgare mijloace de informare în masă de pe lângă un post de televiziune similar, seamănă din ce în ce mai mult cu „Infractoarea mov” de după 1990: aceleași minciuni sfruntate, armăsari făcuți din țânțari, imaginație bolnăvicioasă. În titlul bombastic „Imagini-bomba cu Pepe inconjurat de bunaciuni la piscina! Admiratoarele lui au „lesinat” de placere cand l-au vazut cum face flotari, incordat, pe sezlong!” nu prea e nimic adevărat. Imaginile nu sunt bombă, Pepe nu era înconjurat, cât sunt de bunăciuni admiratoarele e de discutat și n-a leșinat nimeni de plăcere, nici măcar cu ghilimele, ci doar de râs.

Wow! Au și ei o știre cu altcineva decât Leo de la Strehaia și-o strică și p-aia…

http://www.wowbiz.ro/video-admiratoarele-lui-pepe-vor-suspina-artistul-si-a-etalat-trupul-lucrat-la-piscina-si-a-facut-flotari-pe-sezlong_156369.html

Almanahul unui ziarist fără jurnal

Era să uit! Dacă e vineri, a apărut revista! Conține și rubrica mea de FOOD

iub

BBC: când ți-a provocat muzica ultimul orgasm al pielii?

Mon Dieu, Depardieu!…

Coreea comunistă a umplut Africa de statui

Troica botswaneză, ridicată de nord-coreeni. Foto: qz.com
Troica botswaneză, ridicată de nord-coreeni. Foto: qz.com

Cine ridică întâiul piatra ia douăzeci de ani în Israel

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =