Jurnalul unui ziarist fără jurnal se dedică integral astăzi unui subiect prea mare ca să ne pierdem timpul cu niște prostioare. Grozăviile semnalate ieri pălesc în fața performanțelor jurnalistice de la Vătafu TV.

N E V E R O S I M I L: Vătafu TV

Saturday Night Live în limba română? Farsă a unor vloggeri? Opera unor băieți dintr-o agenție de publicitate dați afară pentru că erau prea creativi? Tentativele ratate ale unor maeștri ai umorului involuntar, care se cred analiști politici, de a-și prezenta ifosele jurnalistice?

Aparent, doar o producție de televiziune de la postul Vătafu TV, care transmite on-line din Popești Leordeni sub oblăduirea directorului de programe Miron Cozma. Iată, în grafia originală, liniile directoare ale postului care „v-a emite preponderent onLine”: „Despre Noi. Vatafu Tv este o televiziune inchinata bunului Dumnezeu. Vatafu Tv este televiziunea ta ,aici se va auzi vocea ta , aici vei putea oricand sa intri in direct prin telefon ,videotelefon ,camera web,Sms,Email, Skype.  Vatafu Tv este televiziunea care te invita sa-ti faci propria ta emisiune , avand , evident cultura necesara , un gram de curaj si spirit de roman, ajutati de realizatori nostri tv. Vatafu TV v-a emite cu preponderenta onLine , care dupa noi este televiziunea viitorului , noua gama de televizoare avand incorporat internetul .Vatafu Tv este un pariu pe care noi si telespectatorii nostrii il vom castiga”.

Iarăși aparent, jurnalistul Bogdan Scurtu, invitatul din fragmentul video mai mult decât concludent, există, ba chiar și ziarul său, http://www.ziarulviitor.ro/. La această adresă se găsește și articolul „Munca politică în România este cea mai mică din lume”, un delir agramat doldora de sentințe – ori, cum se mai spune acum, analiză rece, neutră, obiectivă și pertinentă – din care prezentăm cu mândrie un fragment: „Munca politică în România este cea mai redusă din lume, și a fost înregistrată în 2012 și până acum, cu rezultate zero la guvernare politică, dar prin creșterii masive de kilometri de vorbe în milioane de știrii politice false, prin intermediul mass-media. România beneficieaza la ora actuală de cel mai corupt guvern, adică guvernarea tuturor penalilor, și care nu își prezintă demisia în fața Justiției din România, deoarece știe foarte bine că este vinovat.”

Nu merită să se verifice dacă acest talk-show chiar a fost difuzat. Dar pentru cineva care s-a uitat vreodată la DDTV, la vreun post local de televiziune din România, la orice apariție a lui Octavian Hoandră sau la știrile Kanal D, existența postului Vătafu TV e verosimilă.

Dați câte un link, să ajungă la toată lumea!

Politicienii români, luați la patru ace

Cum să faci un bloc în jurul unui stâlp de electricitate. Treabă românească

Presa, nemiloasă cu Hillary Clinton: a fost întrebată despre aroma favorită de înghețată

Purtarea îndelungată a brățărilor de festivaluri are efecte nebănuite

TOP 10 MELODII PLAGIATE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + sixteen =