Mykonos e perla Cycladelor în materie de distracție, iar notorietatea insuliței aride din Mareea Egee de Sud o depășește copios pe cea a restului insulelor aflate la sud-est de Atena. Până să ajung eu în Mykonos, aici s-a bătut Zeus cu titanii, au fost venerați Dyonisos, Poseidon și Heracle, iar ulterior, și-au făcut simțită prezența membrii celebrei familii Kardashian, ca să nu mai pomenesc despre Edward Maya și Vika Jigulina.

mykonos

 

Vacanța mea petrecută în locul cu vreme de plajă cel puțin 260 de zile pe an, stropită din belșug cu ulei de măsline și vinuri locale, a fost una dintre cele mai memorabile. Cine n-a fost la plaja Super Paradise sau măcar la Paradise nu știe ce e aia distracție estivală. Acolo, petrecerea începe la două după-amiaza, cu turiștii dansând pe mese împreună cu travestiți pe post de animatoare!

De fapt, aici e tot șpilul: Mykonos e o insulă fără plaje spectaculoase, fără nisip fin și apă de culoarea mării din reclame, dar i s-a dus faima de „Gay Island“. Ceea ce, pentru incredibil de multă lume de pretutindeni, a devenit similar cu distracția. Astfel încât acum turiștii din toată lumea, foarte mulți dintre ei heterosexuali, sunt atrași de această etichetă mai mult sau mai puțin reală, izvărâtă parcă dintr-un un marketing underground (n-ai atracții? Inventează-le!). Desigur, probabil că o fi cineva interesat și de morile de vânt, de edificiul primăriei sau de muzeul maritim, însă party-urile sunt cel mai bun lucru de făcut la Mikonos (Scandinavian Bar e un punct de reper pentru cei cărora le place să danseze). Dar ajunge vorbăraia, mai bine urc niște poze din vacanța pe care am intitulat-o generic Mykonos și dansul pe mese de la prânz.Image

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =