Din această seară, lumina caldă, culoarea, delicatețea, clipa nesfârșită, visarea cu ochii deschiși se refugiază toate de iarna nepoftită pe pereții unui loc special, al desfătării, din inima Bucureștiului, o dată cu noua expoziție de pictură a Oanei Pînzariu – „Momente și vise“.

1403064_594273820638354_401691818_o

Ceea ce a început ca o joacă în momentele de relaxare ale unei proaspete mămici, altminteri o tipă energică în „optul productiv“, azi e un hobby care se intitulează, simplu, artă. Din momentul în care s-a apucat de pictură, Oana Pînzariu n-a mai lăsat-o, ca orice artist-femeie care a aflat secretul zilei cu mai mult de 24 de ore, întrucât știe de la Pablo Picasso că pictura este doar un mod diferit de a ține un jurnal. Iar jurnalul cu uleiuri și acuarele al Oanei e populat adesea cu fluturi minunați ce apar și aievea, și în vis, curtând, cu delicatețe de filigran, florile ale căror petale au încremenit asemenea aripilor.

Astăzi, Oana are un blog, picturahobby.blogspot.ro, pe care intru de fiecare dată când mi se face, din senin, sete de frumos. Iar în această seară, un vernisaj populat, ca la precedenta ei expoziție, cu numeroși amatori de pictură, dar, înainte de toate, cu mulți prieteni.

Închei cu invitația caldă, în ton cu vernisajul, pe care o face gazda expoziției, Ceainăria Bohemia Tea House: a trecut ceva vreme de la ultima noastră expoziție și am zis că ar fi cazul să luăm măsuri și să satisfacem și gusturile clienților noștri pasionați de artă! Așadar, vă invităm joi, 28.11, începând cu orele 19.00, la vernisajul expoziției „Momente și vise“, pictor Oana Pînzariu! Expoziția cuprinde lucrări cu tematici diferite inspirate din natură, zugrăvind peisaje rurale, marine sau aducând în prim-plan delicatețea florilor. Tehnicile abordate sunt diverse, de la ulei pe carton, la acrilic pe pânză și peisaje în acuarelă. Vă așteptăm cu drag!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + ten =