Cel mai nou nume al eleganței masculine, Mosetti- Sartoria di Torino, se lansează azi în România. Întrucât Alex Moise e cel mai pedant bărbat pe care-l cunosc, recomand cu căldură noul sosit pe piața de costume made-to-measure pentru bărbați.

Preiau comunicatul de presă.

Mosetti – Sartoria di Torino: Costume made to measure with a twist

Bucuresti, 2 aprilie: Piata de costume made-to-measure pentru barbati din Romania se imbogateste cu un nou nume: Mosetti – Sartoria di Torino. Brandul reinvie spiritul costumului clasic italienesc in care aduce o infuzie de modernitate si promoveaza conceptul de made to measure with a twist.

Modelele propuse de Mosetti au la baza vechile traditii italienesti, pe care le reintrepreteaza si ajusteaza cu elemente contemporane, aducand astfel costumele made to measure in zona de confort a barbatului modern. Clientul Mosetti apreciaza stilul clasic al costumelor bine croite, insa nu ii este teama de neconventional, fie ca este vorba despre culori deosebite sau detalii neobisnuite.

Am creat Mosetti plecand de la o idee clara: aceea ca barbatilor din generatia noastra le place sa poarte costume, insa isi doresc sa isi pastreze factorul cool. Nu le este teama sa includa piesele clasice in vestimentatia de zi cu zi, insa au nevoie de elemente care sa ii atraga, sa se potriveasca felului lor de a fi. Desenam costumele Mosetti exact asa cum ne-ar placea noua sa le purtam: fresh, neconventionale si fun, adica made to measure with a twist”, spune Alex Moise, fondatorul Mosetti – Sartoria di Torino.

In cel mai pur stil Mosetti, prima colectie lansata in Romania – Ceremony 2015 – propune 11 tinute complete, care se remarca prin tesaturi italienesti de cea mai buna calitate, o croiala impecabila si detalii care fac diferenta. Culorile costumelor variaza de la clasicele negru si gri, la nuante regale de albastru, verde sau burgundy si ajung la modele in carouri cu accente de rosu sau verde.

Materialele utilizate pentru costumele Mosetti sunt lana, matase, catifea de bumbac si provin de la praducatori precum Vitale Barberis Scanonico, Holland & Sherry sau Cerutti.

Toate costumele Mosetti sunt create la comanda, fiind integral personalizabile, pornind de la materialul de baza si ajungand la captusala si cusaturi, forma gulerului, mansetelor sau buzunarelor. In plus, fiecare piesa poate fi monogramata, pentru un plus de personalitate.

Alex Moise, Fondatorul Mosetti – Sartoria di Torino, are 4 ani de antreprenoriat in industria costumelor made to measure si 8 ani de experienta in industria de moda masculina. Este trainer specializat in consultanta vestimentara si de-a lungul timpului a indrumat peste 1.000 de barbati.

Showroom-ul Mosetti se afla in Bucuresti, pe strada Popa Savu, nr. 59 (Zona Aviatorilor).

Mai multe detalii despre Mosetti– Sartoria di Torino se pot gasi pe:

  • Website: mosetti.ro
  • Facebook: https://www.facebook.com/MosettiMen

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =