Iată câteva opțiuni de petrecere a timpului liber în acest weekend, în care e programată Noaptea Muzeelor 2018.

One Night Gallery la Teatrul Odeon – vernisaj şi o experienţă multisenzorială imersivă semnate Raluca Băraru

One Night Gallery, cea mai inovatoare galerie de artă vizuală din România, se extinde pentru cea de-a cincea ediție cu o expoziție intinerantă în care arta vine mai aproape de spectatori, într-o experienţă multisenzorială care foloseşte realitatea virtuală, realitatea augmentată și videomappingul. Pe data de 19 mai, Samsung aduce One Night Gallery la Teatrul Odeon, iar lucrările artistei Raluca Băraru vor transforma spațiul din Calea Victoriei 40, pentru o noapte, într-o scenă care se va remarca printr-un ludic noir, specific personajelor create de ea.

Spectacolul „În doi” la Foișorul de Foc

O piesă de Matei Vișniec, regizată de Alexandru Nagy și pusă în scenă la Muzeul Pompierilor. De văzut musai!

Noul cartier cultural District 40: premieră cu instalații interactive, căști neuronale, video mapping și tururi ghidate

Instalații de lumini și sunete, instalații interactive cu căști neuronale, video mapping, experiențe AR, lectură performativă, proiecții de filme și tururi ghidate – acestea sunt doar câteva dintre activitățile cu care noul cartier cultural District 40, situat în zona Icoanei din Capitală, își va întâmpina vizitatorii la Noaptea Muzeelor 2018, în seara de 19 mai, începând cu ora 20.00. Cartierul Icoanei este una dintre zonele cu cel mai mare potențial de dezvoltare culturală din capitală, țesut urban istoric identitar al orașului, cu nucleul în zona construită protejată 40. Un proiect inițiat și dezvoltat de A.R.C.E.N. și BRD – Groupe Société Générale, și curatoriat de Svetlana Cârstean și Edmond Niculușcă, District 40 are scopul de a dinamiza zona Cartierul Icoanei și a pune pe agenda publică activități culturale comune.

Mâine, concert pe acoperișul AFI Cotroceni

AFI Cotroceni și Vagabond Studio pregătesc un eveniment in premiera pentru fanii de muzică electronică! Trei dintre cei mai populari DJ din Romania – Adrian Eftimie, Vali Barbulescu și DJ Optik – vor sustine duminică, 20 mai, un concert chiar de pe acoperișul intrării Galaxy a mall-ului. Intrare e liberă, la AFI Cotroceni vă așteaptă începând cu ora 16.00 la o mega petrecere în aer liber.

Mă puteți găsi și pe pagina de Facebook a blogului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − 4 =