După cum știți, în 2017 am devenit adeptul IQOS, adică n-am renunțat la tutun, ci doar am optat pentru o variantă modernă – un sistem tehnologic avansat care-mi oferă posibilitatea de a consuma tutun fără ardere, fără foc, fără scrum și, argumentul acesta e favoritul meu, cu mai puțin miros.
Ei bine, în această toamnă a sosit timpul să-mi ofer un upgrade la experiența mea IQOS: am intrat în posesia noului IQOS 2.4+, ceea ce schimbă și ritualul meu de savurare a tutunului.
Practic, sunt câteva schimbări notabile – știința evoluează! – pe care le-am remarcat de la prima testare. În primul rând, s-a redus timpul de așteptare când dispozitivul se încarcă: device-ul se încarcă mai repede cu aproximativ 20%, ceea ce înseamnă, de pildă, că dacă am chef să savurez două heets una după alta, intervalul de așteptare s-a redus seminficativ.
Apoi, noul IQOS vine cu o funcție inedită – vibratul! Respectiv, primesc alerte prin vibrație: la primul puf și la final. Practic, mă atenționează și când pot să savurez o nouă experiență, și la sfârșitul ei, ceea ce, pentru un consumator uzual de IQOS, e un evident câștig, asta însemnând că nu trebuie să mai stau cu ochii pe dispozitiv ca să văd cât mai durează.
În fine, un upgrade important al produsului, mai ales acum, că s-a micșorat ziua și e înnorat dacă nu e întuneric de-a binelea, îl reprezintă led-urile de status ale device-ului: sunt mai luminoase, asigurând o vizibilitate excelentă indiferent de condițiile meteo sau de ora la care am chef de o mică pauză de relaxare.
– Acest articol a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulţi pe care îl uitilizez de câteva luni.

  • Un proiect inspirat de Qreator by IQOS.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + four =