Am fost la o degustare de video-cocktailuri, ceea ce, 2017, nu sună deloc ciudat: alături de personalități din media, bloggeri și ceea ce aș putea numi protipendada bucureșteană, am participat la vizionarea unui scurtmetraj ce surprinde într-o manieră contemporană transformarea calendarului Campari într-o poveste imaginară scrisă și regizată de Paolo Sorrentino și avându-l în distribuție pe Clive Owen.

Alături de prietenii mei Ioana Ciocan și Dragoș Vărșăndan
Alături de prietenii mei Ioana Ciocan și Dragoș Vărșăndan

Filmul face parte dintr-o serie de scurtmetraje artistice (celelalte sunt 12 video-cocktail-uri, regizate de italianul Ivan Olita)  și se intitulează „Killer in Red”, precum cocktailul omonim.

CMP-0203

Paolo Sorrentino a explicat astfel provocarea pe care a primit-o: „Campari este un simbol italian iubit în întreaga lume datorită esteticii sale memorabile. Prin această colaborare, mi-am propus să transpun imaginea iconică Campari în limbajul cinematografic. Am reuşit să surprindem esenţa acestui simbol prin tehnica storytelling-ului, iar rezultatul este, credem noi, un îndrăzneţ produs artistic, dar şi de brand: video-cocktailul A fost fantastic să lucrez cu Clive; entuziasmul şi prezenţa sa scenică atât de convingătoare mi-au permis să realizez un scurtmetraj inspiraţional, care stârneşte imaginaţia.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + ten =