Și acum, surpriza despre care v-am pomenit înainte să mă vedeți zbenguindu-mă prin parc și pe străduțele dintr-un frumos cartier bucureștean. Trotineta care m-a pus în mișcare și m-a făcut să mă distrez copios în același timp e, de fapt, un premiu. Am primit-o – e nou-nouță, foarte practică, pliabilă, modernă și chiar hipsterească: (http://www.decathlon.ro/trotinete-adulti/8239006-trotineta-town-7-ef-crom-1.html).
zoom_400PX_mediacom_560766367

M-am distrat pe cinste cu ea, nu doar eu, ci și prietenii mei (o poate folosi oricine având între 150 și 190 cm înălțime!), ba chiar și cățelușele mele, care m-au tractat așa cum ați văzut în poze. Și vreau s-o dau mai departe, să se bucure de ea cuiva căruia îi place să facă mișcare din plăcere.

Prieteni, vă invit să vă inspirați din clipul pe care-l alătur, precum și din galeria multimedia în care m-ați putut zări în aceste zile. Cel sau cea care mă vă convinge că e activ(ă) și consumă „calorii fericite” va primi trotineta și se va putea bucura de ea. Cum se va întâmpla asta? Trimițându-mi prin mesaj, pe Facebook, o fotografie care să arate că vă distrați mișcându-vă. Poate fi din parc, din fața casei, de pe terenul de fotbal, baschet ori tenis, de pe pista de atletism, cu mingea mică sau mare, cu rotile sau rotițe, cu ce vă trece prin cap și aveți la îndemână, important e doar să vă distrați! Vom face, astfel, un album foto care să demonstreze că știm să ne distrăm, dar, înainte de toate, va câștiga fiecare dintre noi, făcând mișcare! Vă aștept, prieteni!

https://www.youtube.com/watch?v=rUkSNMeHFkg

2 COMENTARII

  1. Bună seara mă numesc cristian dima .am văzut anunțul dumneavoastră și mar interesa trotineta am suferit niște operați la cap .pentru recuperare ar fi perfecta sunt pensionar de 7 ani …Mulțumesc vârstă 39 ani nu am posibilități. ..

    • Bună seara, din păcate, nu mai e de actualitate, dacă vă uitați la data articolului, veți vedea că e de acum doi ani! Toate cele bune și recuperare ușoară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 3 =