Cunoști oameni care s-au remarcat prin realizările lor și care merită să fie cunoscuți și pe continent? Te mândrești cu ei și ai dori să împărtășești asta cu cât mai mulți oameni? În acest caz, grăbește-te să îi nominalizezi, prestigiul lor ține și de un simplu click ori un mesaj pe Twitter de la tine! Preiau comunicatul de presă:

Start al nominalizarilor romanesti pentru New Europe 100 – cei mai importanti inovatori din Europa Centrala si de Est
Res Publica, impreuna cu Google si Visegrad Fund, alaturi de Financial Times si alte organizatii din Europa Centrala si de Est, invita pe cei interesati sa faca nominalizari pentru proiectul New Europe 100 (NE100) – o lista de 100 inovatori din Europa Centrala si de Est care s-au remarcat la nivel global, indiferent de domeniu.
Nominalizarile se pot face pe pagina www.ne100.org sau pe Twitter, folosing hashtag-ul #NE100.  
Procesul de nominalizare pentru NE100 este public si oricine poate propune persoane din Romania care s-au remarcat prin realizarile lor. Aceste sugestii vor ajuta la definirea listei celor 100 inovatori din Europa Central si de Est. Nominalizarile publice se incheie pe 25 august.Initiativa New Europe 100 va evidentia acele persoane sau echipe a caror munca si-a pus amprenta asupra oricarui domeniu. Aceasta lista va aduce in prim plan oamenii si ideile lor, indiferent de modul in care s-au evidentiat: noi inventii, modalitati inovative de utilizare a tehnologiei, cunostinte si abilitati extraordinare sau implicare sociala. Finalistii – cei care vor fi selectati pe lista New Europe 100 – vor fi anuntati la inceputul lunii octombrie, in cadrul evenimentului „Economic Forum for New Ideas”, care se va desfasura in Sopot, Polonia.
Indiferent de tara si domeniul din care provin – antreprenoriat, media, cultura, stiinta sau politica, persoanele propuse pentru NE100 trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:
Cutezanta in inovatie: Un palmares de contestare al status-quo-ului in domeniul respectiv si/sau ambitie de a face schimbari majore
Idei remarcabile: Ideile lor sunt provocatoare, inovatoare si vizeaza probleme importante ale societatii; trebuie sa aduca schimbari pozitive la nivelul mediului de business sau al comunitatii
Impact: Actiunile lor au un impact global sau potential de a deveni globale. De asemenea, pot fi actiuni care sa determine schimbari remarcabile la nivel local
„Schimbarile Europei Centrale si de Est din ultimul sfert de secol au fost determinate de oameni extraordinari, care ne-au condus de la ignoranta politica si economica la democratie si prosperitate”, a declarat Wojciech Przybylski, redactor sef Res Publica Nowa si organizator New Europe 100. „Acum cautam noi pretendenti care sa stimuleze evolutia regiunii pe urmatorii 25 de ani”.
Despre Google Inc.
Google este un lider global in tehnologie, care are ca obiectiv imbunatatirea modului in care oamenii acceseaza si utilizeaza informatia. Inovatiile aduse in cautarea online si publicitate au facut din Google un domeniu de referinta pe Internet si una dintre cele mai cunoscute marci din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + one =