De luna aceasta, harta IQOS din România se lărgește odată cu lansarea, la Timișoara, a celui de-al patrulea IQOS Store din România. Cel mai nou store lansat de Philip Morris Trading se adaugă astfel celor deja existente, din Cluj, Constanța și București.
Nu trebuie să vă mai spun că sunt utilizator IQOS, motiv pentru care nu pot decât să mă bucur că și timișorenii pot adera acum la această comunitate de utilizatori chiar în orașul lor, mai precis, în incinta centrului comercial Iulius Mall.
Ca fumător adult, dar și în calitate de persoană receptivă la tehnologii și ritualuri noi, sper să ajung cât mai curând în noul IQOS Store, unde să regăsesc zonele comerciale, dar și de relaxare de tip lounge cum am întâlnit la Constanța, Cluj şi București.

IQOS Store Cluj
IQOS Store Constanța
IQOS Store București

Pare ca Philip Morris încheie anul cu bine. La rândul meu, închei 2017 într-o notă pozitivă, după ce m-am alăturat celor 3,7 milioane de utilizatori IQOS la nivel mondial care au ales să se bucure de experienţa IQOS în ultimii doi ani. În această calitate, ați putut afla de la mine că dispozitivul electronic IQOS – lansat în Japonia în anul 2014, iar pe piaţa din România la finalul anului 2015 – e un produs inovator, care schimbă total experiența savurării tutunului. Cu IQOS, tutunul e utilizat prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros.
Acest articol a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumătorii adulți, pe care îl utilizez de câteva luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + twelve =