Sezonul II din UMBRE, pe care îl consider încă de la prima difuzare cel mai bun serial românesc, începe duminică, 12 noiembrie, la HBO.
UMBRE e unul dintre preferatele mele all-time, așa cum am scris cândva, pentru că e românesc (sprijn din oficiu, cât pot, producția autohtonă de calitate) și pentru că e difuzat la HBO, un reper global în industria de divertisment. Cu destui actori din UMBRE mă cunosc din vedere – între timp, am avut plăcerea de a îl întâlni și pe regizorul Bogdan Mirică – îi apreciez și i-am admirat pentru modul în care au intrat în această poveste adaptată la realitatea noastră. Mi-a plăcut și scenariul – replicile sună românește, conversațiile în sine sunt nu doar lecții de argou, ci și indicatori ai tendințelor în comunicarea îndeobște periferică din București. De aceea, am așteptat cu entuziasm sezonul 2 al serialului, iar acesta va începe duminică seara.
Iată tot ce trebuie să știi despre UMBRE II:
– noul sezon din UMBRE se lansează duminică la HBO și pe HBO GO.
– începând cu 12 noiembrie, timp de 6 săptămâni, în fiecare duminică, pe HBO GO va fi lansat câte un episod din noul sezon al producției originale HBO. Tot în fiecare duminică, de la ora 22:00, HBO va difuza episoadele UMBRE II.
Bogdan Mirică a scris scenariul și la cel de-al doilea sezon din UMBRE și este regizorul episoadelor 1, 4, 5, 6.
– colaborarea cu Igor Cobileanski continuă și în acest sezon, episoadele 2 și 3 îi poartă semnătura.
– fiecare episod din UMBRE II are aproximativ o oră, întâlnirea cu personajele favorite este mai lungă față de primul sezon, unde fiecare episod are în jur de 45 de minute.
– UMBRE II va putea fi urmărit în țările din Europa în care HBO operează: România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.
– o echipă formată din peste 80 de profesioniști a lucrat zilnic, timp de două luni, pentru realizarea celui mai popular serial realizat de HBO în România.


– Relu, interpretat de Șerban Pavlu, este personajul principal al serialului, distribuția este completată de: Maria Obretin, Doru Ana, Andreea Vasile, Dorel Vișan, Mădălina Craiu, Gabriel Huian, Sergiu Costache, Augustin Viziru, Sorin Cociș.


– Fanii serialului se vor întâlni, în UMBRE II, cu personaje noi interpretate de: Laurențiu Bănescu, Silvana Mihai, Costel Cașcaval, Teodor Corban, Adrian Titieni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =