Palmaresul de la Cannes vă e deja familiar – a fost o ediție în care Cristian Mungiu a fost desemnat cel mai bun regizor, pentru „Bacalaureat”, film pe care am avut șansa de a-l vedea la Sala Palatului din București, în același timp în care era proiectat la Cannes.

Azi v-aș propune să vă familiarizați cu altă celebritate a Festivalului – una mult-gustată, inclusiv de staruri precum Woody Allen sau Jesse Eisenberg din imaginea de mai sus: vinul care s-a băut la Cannes.

MOUTON CADET roșu
MOUTON CADET roșu

Creat în 1930 și produs de către compania de familie Baron Philippe de Rothschild, MOUTON CADET a devenit de-a lungul vremii cel mai important brand global pentru vinurile Bordeaux AOC și, din 1992 încoace, partener al Festivalului de Film de la Cannes, încheiat ieri.

Ana De Armas și Robert De Niro, la Wine Bar-ul MOUTON CADET
Ana De Armas și Robert De Niro, la Wine Bar-ul MOUTON CADET

Și în 2016, MOUTON CADET a lansat o ediție limitată, de colecție, dedicată celui de-al 25-lea an în care este partener oficial pentru Festivalul de Film de la Cannes.

Sticlele MOUTON CADET Cannes sunt disponibile în variantele alb, rose și roșu. În limita stocului disponibil,  cumpărătorii români au ocazia să se bucure de același vin precum starurile prezente pe covorul roșu de la Cannes.

Pentru a marca al 25-lea an de parteneriat cu Festivalul de Film de la Cannes, Baron Philippe de Rothschild SA l-a invitat pe designerul parizian Mathias Kiss să dea o nouă față celui mai important loc al său –Wine Bar-ul MOUTON CADET, amplasat pe acoperișul Palatului Festivalului.

Wine Bar-ul celebrităților

Un bar de vin pe placul celebrităților
Un bar de vin pe placul celebrităților

Pe perioada celor 12 zile de Festival, Wine Bar-ul Mouton Cadet oferă celebrităților din lumea filmului, dar si cunoscătorilor de vin, un spațiu confortabil și liniștit, departe de agitația de pe Croisette, unde să poată lucra sau relaxa în timp ce savurează un pahar de vin. Priveliștea spectaculoasă către Marea Mediterană și către cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes transformă Wine Bar-ul MOUTON CADET într-o destinație dorită de toată lumea.

Clacheta care demonstrează că am fost regizor la Festivalul de la Cannes. Totuși, juriul l-a preferat pe Cristian Mungiu.
Clacheta care demonstrează că am fost regizor la Festivalul de la Cannes. Totuși, juriul l-a preferat pe Cristian Mungiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =