Pentru cei care au deschis mai târziu rețelele de socializare, iată o selecție, subiectivă, a reacțiilor generate de mitingul Antenelor de astăzi.

Cristian Tudor Popescu: „Voi protesta împotriva închiderii Antenei. Păi, cum, nu se închide? Eu tot protestez”.

Kamikaze: „A început ploaia. Cât de nemernic poți fi, Băsescule?”

Adrian Georgescu: „Astăzi, sloganul Antenei n-a mai fost „Mereu aproape”, ci „Mai răsfirați”.

safe_image

Andrei Gheorghe: „ANAF AKBAR, motherfuckers!”

Dan Tapalagă  (HotNews.ro): „Uite, Gâdea, ce-ai făcut din noi. Am ajuns să-ți mulțumim, cu lacrimi în ochi. Ne-am cutremurat de râs vineri după-amiază, după câteva zile cu atmosferă de mort. S-au zguduit pereții redacției de la trei la șase. Spirala cu pensionarii a fost de vis, cand s-a trântit Dana Grecu în genunchi am rămas cu toții fără aer. Oamenii care făceau live-text nu mai nimereau tastele.”

12715481_809162032562912_350623199388393662_n

Vlad Ursulean: „Nu știu cum să explic atmosfera cu totul deosebită de la mitingul Antenelor. M-am simțit ca într-o dulce distopie de Philip K. Dick, în care povara sensului ni se ridică de pe umeri și putem să spunem orice, fără să fim cenzurați de simțul ridicolului, de responsabilitate, de logică, memorie sau dicționar. Mâinile se ridică pentru libertate de exprimare dadaistă, asociere aleatorie de cuvinte care se lipesc de suflet ca guma de mestecat. Trăiască Tristan, Trăiască Tzara!”

Times New Roman: „Există standuri unde se împart piure, colivă şi alte alimente moi, preferate de bătrâni”

Șerban Huidu: „Aș avea și o dedicație pentru toți simpatizanții și lucrătorii pe parte economică din Antene!”

Lucian Mândruță: „Ca să nu fie nimeni supărat, am găsit o soluție elegantă pentru a da numărul participanților la miting: sunt toți.”

Dan Constantin („Jurnalul Național”): „Propagandiștii urii sunt în spume. Mușcă, înjură, scuipă, blesteamă pe toţi aceia care au îndrăznit să fie în favoarea democraţiei în România. Președintele Iohannis a devenit ţinta principală a băsismu-lui dezlănţuit. Miza pare acum să fie chiar mai mare decât o institu-ţie de presă. Iată de ce ADUNAREA DE LA PIAȚA CONSTITUȚIEI VA FI O MANIFESTARE ÎN SPRIJINUL INSTITUȚIILOR DEMOCRATICE, pentru APĂRAREA CONSTITUȚIEI. SĂ FIM ACOLO!”.

(„Cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă…”). Horia Ghibuțiu: „Mii şi mii de delegaţi din toată ţara au participat azi la mitingul de solidaritate cu Antenele. Acest eveniment se va înscrie în istorie drept mitingul marilor victorii anteniste, al triumfului principiilor anteniste în transformarea revoluţionară a societăţii româneşti. Anticipând magistrala îngenunchere a Danei Grecu, telespectatorii au sosit în număr impresionant în Piața Constituției din Bucureşti, dând o expresie vibrantă a sentimentelor de dragoste, recunoştinţă şi deplină încredere în victoria Antenelor asupra statului român.”

NOTĂ: fotografia de copertă a fost realizată de Vlad Ursulean. Mulțumesc pentru permisiunea acordată pentru folosirea instantaneului.

– Mă găsiți și pe pagina de Facebook a blogului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − 2 =