Adina Buzatu e stilista mea preferată. Înainte de asta însă, e un om pozitiv, parolist, pe care te poți baza. Totodată, sper că nu s-a demodat această trăsătură, Adina e o femeie puternică într-o lume a bărbaților, cărora le spune nu ce să poarte, fiindcă asta ține de perisabila modă, ci cum să poarte, ceea ce e o chestiune de stil. Iar stilul e ceva așa, ăăă, cum să vă spun… Mai bine întrebați-o pe Adina.

De ce te temi cel mai tare?

De plafonare.

Care e prima ta amintire?

Liniștea și echilibrul din familie, înțelepciunea bunicului meu al cărui cuvânt era sfant. Am pierdut-o pe bunica mea când eram foarte mică, nu aveam nici 2 ani, cu toate acestea, îmi amintesc zâmbetul ei blând și dragostea cu care ne înconjura. M-a iubit foarte mult, dovadă că ultima ei dorință a fost să primesc eu cruciulița pe care a purtat-o toată viața la gât și pe care acum o păstrez cu sfințenie.

Pe cine admiri cel mai mult şi de ce?

Pe Regina Maria. Pentru altruism, pentru diplomație, pentru blândețe, pentru inteligență, pentru frumusețea în adevăratul sens al cuvântului.

Ce-ţi place la înfăţişarea ta?

Totul și nimic. Sunt mult prea atentă la detalii și perfecționistă ca să-mi placă ceva și mult prea pozitivă ca să mă desconsider pentru vreunul din defectele pe care le observ. În tot cazul, cred că aspectul fizic este mult mai puțin important decât interiorul. Și asta nu numai în ceea ce mă privește, ci și în general. Apreciez oamenii pentru ceea ce sunt, nu pentru ambalaj.

Care e cel mai preţios obiect pe care îl deţii?

Sănătatea. Știu că nu este un obiect, dar este tot ce am mai prețios pe lume, după fiica mea. Nu apreciez bunurile materiale, renunț cu ușurință la orice și nu sufăr când pierd ceva. Până la urmă ne naștem fără nimic și plecăm la fel.

Cine ar juca rolul tău într-un film?

Eu însămi, tocmai de aceea mi-am propus să mă apuc de actorie.

Ce-ţi reproşezi cel mai des?

Faptul că nu reușesc niciodată să îndeplinesc tot ceea ce mi-am propus pentru o zi.

Ce-ai fi făcut la fel de bine profesional dacă n-ai fi urmat actuala carieră?

Orice. Sunt perfecționistă și, daca îmi pun în cap, îmi iese. Doar că, poate, nu mi-ar fi plăcut la fel de mult.

Cum ţi se spunea când erai mică?

Cu riscul de a mă face de râs iremediabil, vă mărturisesc că mi se spunea Elefanta și pe bună dreptate. În clasa a IV-a aveam 1,60 metri și cred că tot atâtea kilograme (mă rog, înțelegeți ce vreau să spun). Nu chiar, dar pe aproape!

Care e cea mai mare realizare a ta?

Fiica mea, Sara.

Care e cel mai frumos lucru care s-a spus despre tine vreodată?

Faptul că mi-am crescut copilul bine. Sunt conștientă că nu mi se datorează întru totul, sunt și meritele celor din jurul meu, a familiei, în plus, contează mult și datele genetice, că doar se lucrează cu „materialul clientului”! Dar recunosc, nimic  pe lumea asta nu mă bucură mai tare. Drept dovadă, am doi prieteni care și-au botezat deja fetele după Sara și încă o prietenă care, născând un băiețel și neputând să îi dea numele după fiica mea, a invitat-o să îi fie nașă. Botezul va fi în septembrie.

Cum ai dori să-şi amintească posteritatea de tine?

Diva din Carpați. O Coco Chanel de România în ceea ce privește vestimentația masculină. Glumesc, bineînțeles. Un om în adevăratul sens al cuvântului.

 

– Adina Buzatu e CEO&founder la TRENDS by Adina Buzatu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + eleven =