Până la dorita calificare a unei echipe românești în actuala ediție a grupelor Ligii Campionilor, ai timp, luna asta, să primești la hypermarket unul din premiile speciale, constând, printre altele, și în bilete la meciurile din cea mai selectă competiție fotbalistică europeană! Detalii, în comunicatul de mai jos:
Produsele oficiale adidas UEFA Champions League sunt disponibile în avanpremieră în rețeaua Carrefour
In ultimii 30 de ani, adidas a sărbătorit cele mai importante evenimente de fotbal din lume prin lansarea unor parfumuri în ediţie limitată şi produse de îngrijire corporală create împreună cu sportivii. Ca o aniversare a acestor 30 de ani, adidas a făcut echipă cu cea mai importantă şi prestigioasă competiție de cluburi de fotbal din lume, UEFA Champions League, pentru care lansează prima gamă de îngrijire în ediţie limitată. Până la finele lunii august, produsele sunt disponibile în avanpremieră în rețeaua hypermarketurilor Carrefour. In perioada 28-31 august, achiziționarea produselor adidas UEFA Champions League va fi rasplatită cu premii speciale constând în produse promoționale sau chiar bilete la meciuri din competiția cu același nume.Parfumul din gamă, în ediţie limitată, este construit în jurul notelor de lămâie, cashmeran şi vanilie. Notele de top includ lămâia, lavanda şi frunzele de violetă, fiind urmate de notele de mijloc care dezvăluie arome de salvie, măr verde şi cashmeran. Vanilia, patchouli şi muşchiul de copac sunt notele de bază ale parfumului. Noua gamă de produse prezentă în Carrefour include:
Deo spray 150ml
Apă de toaletă 100ml
After shave 100ml
Stick 51g
Gel de duș 400ml
Despre grupul adidas
Grupul adidas este lider mondial în industria de sport, oferind o gamă variată de produse de încălţăminte, îmbăcăminte şi echipamente sportive şi de zi cu zi în jurul mărcilor principale: adidas, Reebok, TaylorMade, Rockport and Reebok-CCM Hockey. Cu sediul în Herzogenaurach/Germania, grupul adidas are peste 50.000 de angajaţi în toată lumea şi a avut vânzări de 14,5 miliarde în 2013.
 Despre Coty Inc.
Coty este lider mondial în industria de frumuseţe cu o cifră de afaceri de 4,6 miliarde de dolari pe anul fiscal care s-a încheiat în iunie 2013. Fondată în 1904, la Paris, compania Coty are în portofoliu parfumuri extrem de cunoscute, produse de machiaj, dar şi produse pentru îngrijirea corpului vândute în peste 130 de ţări. Printre brandurile Coty se numără adidas, Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Plazboz, Rimmel si Sallz Hansen
Pemtru mai multe informaţii despre Coty Inc., accesaţi coty.com

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + eight =