La începutul anului 2019 se împlinesc doi ani de când sunt consumator IQOS și am testat fiecare generație lansată, pentru a-mi da seama de diferențe și, evident, de avantajele pe care mi le oferă fiecare produs nou.
Din această perspectivă, m-am obișnuit să evaluez produsul – în primul rând pentru că e o alternativă inovatoare la fumatul tradițional. De când a apărut, IQOS îmi oferă posibilitatea de a savura gustul autentic de tutun, scăpând de inconvenientele inevitabile ale țigărilor obișnuite.
A doua evaluare pe care o fac la fiecare lansare e în raport cu precedentele versiuni ale dispozitivului. După aproape două luni de utilizare a noului IQOS, am ajuns la următoarele concluzii: IQOS3 e mai rezistent, mai rapid și mai bun. Practic, e cel mai bun IQOS pe care l-am utilizat până acum. E mai rezistent datorită noului sistem IQOS ProtectPlus, se încarcă mai rapid cu 40 de secunde, ceea ce a redus timpul de așteptare între utilizarea a două HEETS, și e mai bun, datorită mecanismului de introducere ușoară cu închidere magnetică, iar stiloul se fixează perfect.
Aș adăuga că am remarcat și designul încărcătorului portabil – mi se potrivește perfect în mână, în plus, poate fi folosit pentru 20 de experiențe, ceea ce simplifică în mod considerabil consumul.
Deloc în ultimul rând, pentru că am o viață socială foarte activă, găsesc că e și atrăgător ca design – se face extrem de ușor remarcat, iar cei care mă văd folosindu-l sunt interesați să afle mai multe despre IQOS3. Dincolo de avantajele evidente legate de progresele tehnologiei, noul dispozitiv poate fi și accesorizat – Warm White, Velvet Grey, Stellar Blue și Brilliant Gold sunt culorile în care e disponibil și pe care le pot alege în funcție de dispoziție!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − five =