Omagiu milițienesc: „Dumnezeu l-a adus pe GABRIEL OPREA – MINISTRUL OM!”. Îi alătur, în jurnalul unui ziarist, pozele stăpânilor care seamănă cu câinii lor.

Cel mai nerușinat elogiu la adresa lui Oprea n-a apărut în EVZ

Cătălin Prisacariu de la revista „Kamikaze” a descoperit un pasaj care întrece servilismul probat sâmbătă de EVZ, când foaia de pripas a „Interesului național” l-a ridicat în slăvi pe plagiatorul cu vocabular precar Gabriel Oprea. Îi aparține chestorului  Nelu Pop. Elogiul milițianului bate tot ce am citit de la Revoluție încoace (incluzând intervențiile academicianului Răzvan Theodorescu la adresa iubitului său conducător Ion Iliescu): „De mult așteptam… Și Dumnezeu l-a adus la noi, la Interne, pentru a împlini și ține toate acestea, pe domnul GABRIEL OPREA – MINISTRUL OM! Și polițiștii, ca și alte categorii profesionale, sunt oameni înainte de toate, și la ei trebuie să fie loc de a-și putea exprima și trăi sentimentele de patriotism, de iubire față de neam și țară, cu toată demnitatea. Vă mulțumim domnule GABRIEL OPREA, Viceprim-Ministru pentru Securitate Națională – Ministrul Afacerilor Interne – Prim Ministru Interimar – pentru redarea deminității cadrelor MAI. Sunt sigur că fiecare membru al familiilor de români au spus, după festivitatea din 26 iunie 2015, de la Miercurea Ciuc, în gând sau cu voce tare «Să-i dea Dumnezeu sănătate!», și odată în plus cei din Ardeal. Iar noi, polițiștii, alături de celelalte cadre ale ministerului nostru, vă raportăm domnule Prim Ministru Interimar și vă spunem, ca oameni: ne bucurăm că, în sfârșit, avem un MINISTRU OM și un OM MINISTRU. Cu mâna la caschetă, respect și considerație deosebită, Inspector general, chestor principal de poliție dr. Nelu POP“. http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/dumnezeu-l-a-adus-la-ministerul-de-interne-pe-domnul-gabriel-oprea/

Criza refugiaților: debandadă într-o gară budapestană

criza

Ca în orice stat fost comunist, autoritățile ungare au gestionat mizerabil criza refugiaților aflați în tranzit prin Ungaria. Până ajunge la Budapesta una dintre cele mai valoroase echipe de jurnaliști români, am tradus cu Google homepage-ul gazetei „Magyar Hirlap”.

BBC: 90 de secunde ca să înțelegi regulile imigrației în Europa

Ziarist chinez, pus să admită la televiziunea poporului că el a declanșat haosul economic

http://news.yahoo.com/journalist-confesses-causing-china-market-chaos-state-media-201758063–finance.html

Yahoo News: galeria foto a stăpânilor care seamănă cu câinii lor

Amina și câinele Zazou. (Foto: Ines Opifanti/Caters News)
Amina și câinele Zazou. (Foto: Ines Opifanti/Caters News)

http://news.yahoo.com/photos/owners-who-look-like-their-dogs-1441128432-slideshow/owners-who-look-like-their-dogs-photo-1441128406370.html

The Atlantic: următorul nivel al selfie-stick-urilor

Foto: Getty
Foto: Getty

http://www.theatlantic.com/photo/2015/08/selfie-sticks-extend-their-reach/402979/

„Jurnalul național” are un singur cititor

Chiar că o ediție de colecție!
Chiar că o ediție de colecție!

Cu asemenea abordări, de presă partizană din anii ’90, „Jurnalul național”, ziarul vertical de pe strada Gârlei, riscă să aibă un singur cititor: Victor Ponta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =