Jurnalul unui ziarist fără jurnal consemnează că blogul Andreei Esca a pierdut știrea cu Andreea Esca, redactorul-șef care pleacă de la „The One”. Și dacă tot am început cu Esca, am continuat cu Andreea Marin, Andreea Raicu și Andreea Bălan, toate active în Social Media.

Esca: Good bye, The One!

După zece ani, Andreea Esca a părăsit revista pe care a păstorit-o. Firește, a fost prima care a dat această știre, după care a preluat-o presa. http://www.paginademedia.ro/2015/08/andreea-esca-pleaca-dupa-10-ani-de-la-the-one-revista-editata-de-compania-lui-adrian-sarbu/. Culmea, știrea apare, mai voalat, chiar în revista părăsită, desigur, pentru o nouă provocare:http://www.one.ro/reviste/revista-nr-124-august-2015-14670150. Pe blog însă n-o postase. Iar la Mediafax Group se mai vede doar o barbă ca neaua. A lui Adrian Sârbu, mogulul care n-a avut niciodată fler la print.

O știre cu Andreea Marin

Pe contul său oficial de Facebook, Andreea Marin postează zilnic fotografii din vacanța petrecută în nordul Italiei. O să întrebați ce știre e asta, la care o să-mi permiteți să întreb ce presă e aia care merge la serviciu ca să pândească toate conturile de socializare ale vedetelor?

Andreea Raicu postează fără pauză

Vedeta care și-a dat numele unei reviste online e foarte activă și în Columbia, de unde postează și pe blogul publicației sale, și pe contul de Facebook. Cool! http://www.andreearaicu.ro/blog/cartagena-cum-am-descoperit-insula-minunilor

Andreea Bălan  face „cum face un artist adevărat”

Pe contul său de Twitter, cântăreața continuă lupta sa cu presa colorată: „Sper ca urmatorul meu videoclip sa puna punct tuturor articolelor din presa despre relatiile mele din trecut. Stiu ca nu se poate presa fara scandaluri inventate (in Romania). Insa eu am trecut peste trecut. E cazul sa treceti si voi dragi jurnalisti. Nu sufar, nu plang, nu ma impac, nu ma cert, nu atac. Ma bucur de ce simt acum, voi continua sa fiu discreta. Si voi lasa muzica sa vorbeasca asa cum face un artist adevarat. #12august”.

Deci Andreea Bălan se ocupă de muzică? Hopaaa!

Almanahul jurnalistului fără jurnal

The Guardian: ultimul kamikaze

AFP: Elefănțeii din Berlin scapă de caniculă

BBC: vegetarieni în spațiu

Moartea cluburilor de noapte: milenarii nu mai ies

Te-mbeți cu aer: un club londonez împroașcă vapori de alcool

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =