Am fost la evenimentul exclusivist al sfârșitului de an, lansarea noii generații de produse IQOS în România, și am testat IQOS 3

Qreator by IQOS a găzduit pe 22 noiembrie lansarea în România a noii generații de produse IQOS – IQOS 3 și IQOS 3 MULTI, care sunt disponibile pentru achiziție online, în magazine IQOS din întreaga țară și la consultanții IQOS.
Întrucât sunt deja utilizator experimentat, eram curios cum va arăta lansarea din România – știam că cele mai noi dispozitive Philip Morris fuseseră lansate la nivel global în Tokyo în luna octombrie. Iar în Europa au ajuns la jumătatea lunii noiembrie, mai întâi la Milano, apoi la Hamburg.

Cum a fost la Milano

La Milano, am și fost. Mai precis, la Teatro Vetra din Milano, într-o seară neașteptat de caldă de noiembrie, pentru a participa la gala în care invitații, pe lângă posibilitatea de a vedea în premieră continentală noile dispozitive IQOS, au degustat mâncăruri preparate de cel mai bun Chef din lume, Massimo Bottura, și au asistat la un show live al trupei Jamiroquai.

Ce a preparat Massimo în seara de 9 noiembrie la Milano nu poate fi povestit. A putut fi însă scanat codul QR aflat pe fiecare masă a exclusivistului centru milanez de evenimente. Ocazie cu care am aflat cum se numesc felurile de mâncare servite într-un fel de boluri de supă (inclusiv Costolette di Mora Romagnola, niște coaste de porc de pe care carnea se desprindea imediat și se topeau în gură). Sau pe mici platouri, așa cum a apărut Il Babà Napoletano, cea mai fină și savuroasă, să-i zic așa, brioșă pe care am mâncat-o vreodată, un desert literalmente princiar. La un moment dat, Bottura a făcut și o mică demonstrație de excelență culinară: a stors în pumn această „savarină” napoletană, care și-a revenit instantaneu la forma inițială, spongioasă și însiropată de s-o mănânci din ochi.

Cum a fost la București

În ambianța post-modernistă de la Qreator by IQOS, locul meu favorit de evenimente creative (drept dovadă, aici mi-am lansat și cartea în această toamnă!), lansarea noilor dispozitive IQOS a avut strălucirea unui eveniment special.

Întâi de toate, am remarcat respectarea dresscode-ului #allblack de către invitați, pe care i-aș caracteriza cu sintagma oricine e cineva: de la celebrități media și din showbiz la influenceri, toți s-au încadrat, fiecare în still său, în tematica evenimentului. Iar în încăperile de la etajul 1 de la Qreator, puteai face o călătorie inițiatică, grație tehnologiei de ultimă oră, prin care să descoperi semnificațiile tematicii evenimentului – #Blossom.

Proiecțiile care au însoțit dezvelirea produselor lansate au transformat clădirea în gazda unor fascinante jocuri de lumini, iar creativitatea a fost, așa cum m-am obișnuit să constat aici, la ea acasă.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + two =