Zoli Toth, un muzician despre care scriu cu plăcere de fiecare dată când face ceva remarcabil, ceea mă obligă să o fac des!, va fi diseară protagonistul unui spectacol multimedia care nu trebuie ratat. Detalii în comunicatul de presă pe care îl preiau mai jos:

Zoli TOTH Project va prezenta spectacolul multimedia ”Bach in ShowBiz” diseară, de la ora 19:00, în Piaţa Unirii din Bucureşti. Acest spectacol va deschide seria evenimentelor ”Zilele Bucureştiului” care vor avea loc între 19 şi 21 septembrie cu prilejul aniversării a 555 de ani de atestare documentară a capitalei României. Cu această ocazie vor fi inaugurate şi fântânile arteziene de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti.

În 2014, capitala României aniversează 555 de ani de atestare documentară, iar Primăria Municipiului Bucureşti alături de Apa Nova Bucureşti organizează o serie de evenimente şi proiecte prin care celebrează această aniversare si inaugurarea proiectului „Fântâni Arteziene Bucureşti”

Inaugurarea acestora va avea loc vineri printr-un concert multimedia marca Zoli TOTH. Artistul va urca pe scenă împreună cu alţi 9 instrumentişti alături de care va dezvălui faţete necunoscute ale îmbinării dintre clasic si modern. Muzica întregului spectacol este semnată de Adrian Enescu şi completată cu un show de proiecţii video pe un ecran de apă de 270 metri pătraţi, proiecţii video şi laser. Styling-ul vestimentar pentru Zoli este asigurat de Adina Buzatu.

“Este o onoare pentru mine să fiu din nou în postura de a deschide un eveniment de mare anvergură în România. Spectacolul pregătit de noi este unic datorită desfăşurărilor de forţă care sprijină acest concert. Rar mai vezi proiecţii video pe un ecran de apă de 270 mp, show laser, 10 instrumentişti şi muzică bună la un singur loc. Vă aştept cu mare drag“, a declarat Zoli Toth.

Proiectul „Fântâni Arteziene Bucureşti”a fost demarat în luna mai, anul acesta, în urma unui parteneriat între Primăria Generală și Apa Nova Bucureşti. Lucrările de reabilitare, modernizare şi extindere vizează un număr total de 61 de fântâni. Fântâna centrală din Piața Unirii, dar și alte trei fântâni situate spre Palatul Parlamentului au fost modernizate și dotate cu instalații și senzori de ultimă generație.

Zoli TÓTH – muzician, antreprenor şi activist ecologist

Zoli este promotorul muzicii de percuţie neconvenţională în România. A studiat la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca şi a pus bazele trupei de percuţie SISTEM, al cărei lider a fost timp de 15 ani. În 2005, alături de Luminiţa Anghel, SISTEM a câştigat locul al III-lea la concursul muzical Eurovision.

În 2010, Zoli a debutat ca solist percuţionist cu Orchestra Radio din Bucureşti cu concertul Domino pentru percuţie solo şi orchestră al compozitorului Adrian Enescu. Cele mai importante apariţii în domeniul muzicii clasice au avut loc la Festivalul Internaţional “George Enescu” în 2011 şi 2013, în aceste concerte intrepretând la marimbă şi vibrafon piese în primă audiţie absolută.

În 2014, pune bazele Zoli TÓTH Project. Repertoriul abordat de Zoli TÓTH Project în Turneul Naţional “Bach in ShowBiz” include variaţiuni pe teme de Johann Sebastian Bach compuse de Adrian Enescu.

Fervent susţinător al cauzelor sociale, Zoli a primit titlul de Ambasador Earth Hour în România în 2009 de la WWF România şi titlul de Ambasador Let’s Do It, Romania, în 2011.

S-a implicat în numeroase proiecte de mediu şi voluntariat şi a prezentat emisiunea Green Report (TVR1). În prezent, realizează emisiunea EcoFrecvenţa la Naţional FM. Din decembrie 2012, Zoli este Ambasador 46664 Bangle Romania, proiect al Fundaţiei Nelson Mandela.

Zoli este director general la compania de impresariat artistic şi evenimente Star Management şi preşedinte al Asociaţiei Star Education, iniţiind proiecte precum Battle of Songs, ImpresarOnline.ro, Star PR, Academia de Showbiz, Pro Istoria Fest şi On Air Music Awards.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 3 =